Activitat Física per embarassades

Classes impartides per fisioterapeutes especialitzades en exercici per embarassades.

Entrenament personal

 

L’entrenament personal és una preparació física de l’embarassada per després treballar el part en moviment. Des de les primeres setmanes, fins a les setmanes 36-37, adaptem l’embaràs a un treball de condicionament físic i prevenció de possibles lesions i dolors derivats de les modificacions que té l’embarassada.

 

El treball està basat en força, cardiovascular, coordinació, etc. Durant les setmanes següents fins al moment del part, l’objectiu és preparar a la futura mare per un part en moviment. Treballem
amb els recursos de mobilitat i elasticitat perquè es pugui sentir segura en el moment del part.

Pilates

 

El Pilates és una pràctica d’exercicis que va acompanyada de la respiració, on es treballa la força, s’estira i s’equilibra el cos. El realitzem a les màquines de Pilates, per així poder adaptar l’exercici en cada etapa, i poder regular-lo millor. Es requereix una gran concentració pel control del cos, i això ens ajuda al moment del part.

 

Tot i que els exercicis són molt globals, es focalitzen sobretot en l’abdomen, sòl pelvià, els glutis i la zona lumbar. D’altra banda, ens ajudarà a millorar la respiració, millorant la capacitat respiratòria de l’embarassada i reduir la fatiga. A més a més, millorarà la mobilitat de les articulacions.

 

Pots triar fer-ho de manera grupal o individual, segons les teves necessitats.

Ioga

 

El Ioga és una activitat que uneix cos i ment, i està formada per diverses postures que es diuen «asanes», i respiracions que es diuen «pranas», i que consta d’una base meditativa.

 

En aquest cas, adaptem totes les postures per aquesta etapa, ja que no totes són aptes per embarassades.

 

Durant la pràctica es realitzen Pranes que ens ajudaran a connectar amb aquesta bonica etapa mentre practiquem les Asanes controlades.

 

Les nostres classes de ioga per embarassades són de manera individual, per adaptar les classes a cada trimestre, i així fer una pràctica més completa.