Embaràs

Us acompanyem des de l’inici de l’embaràs, amb diferents opcions segons cada cas

Activitat física per a embarassades

 

Abordem una visió de 360 graus de lꞌembaràs, on ens adaptem a lꞌentrenament que més sꞌadapti a tu. Podem treballar la força, treball aeròbic, correcció postural, connexió cos-ment, mobilitat articular, elasticitat. Tria la que més sꞌadapti a les teves característiques, perquè cada embaràs és únic, igual que cada persona.

Sessions de teràpia manual

 

Volem acompanyar-te en la meravellosa aventura de ser mare. Durant aquesta etapa, el cos de la dona s’ha d’adaptar a una nova vida, però a vegades ens costa adaptar-nos a aquests canvis fisiològics.

Per això, des del Centre, et volem acompanyar en aquest bonic camí i fer-te’l una mica més fàcil.

 

Les sessions les realitzen fisioterapeutes amb una àmplia experiència en aquesta especialitat i et podran ajudar en tots els dubtes que tinguis durant tot el procés d’embaràs.

Sessions teòrico-pràctiques

 

Són unes sessions de preparació a la maternitat, part i post-part immediat. Sabem que la dona sap parir de forma intuïtiva, nosaltres només l’empoderem en el seu camí, perquè el saber és poder.

 

En aquestes sessions ens adaptem a tú. Sabem que rebeu molta informació, per aquest motiu volem que aquestes sessions siguin totalment personals. Durant el transcurs de les sessions ens podràs anar dient tot allò que et causa interès o tot allò que ja saps, i ho podrem passar més per sobre i anar al gra.