Perquè empoderar-se és el primer pas

Sessions de preparació a la maternitat, part i post-part per tu i la teva parella

Empoderament

 

El part és un moment únic i magic en la vida de la dona, però moltes ho viuen amb pors i molts dubtes. Una bona preparació física i mental és clau per l’arribada d’aquest moment tant esperat, amb el control del teu cos, empoderada i visquent cada moment al màxim.

 

Possiblement la por a no saber parir, a no poder controlar la calma aquell dia et tinguin espantada… o pot ser que la teva parella de part estigui espantada davant la possibilitat de no estar al nivell de la situació. 

 

Per aquest motiu, hem creat un curs per afrontar totes aquelles pors. Basat amb evidència científica i amb molts recursos, perquè gaudeixis del procés, et sentis tranquila i prenguis les millors decisions per donar la benvinguda al teu bebé.

Què aprendràs?

 

En aquestes sessions us ajudarem a formar-vos i ajudar-vos perquè sigueu les verdaderes protagonistes i realitzeu el vostre part somiat, ja sigui un part natural com una cessària programada per motius mèdics.

 

Tractarem totes les fases de l’embaràs des d’un punt de vista fisiològic, veurem que passa durant les setmanes de l’embaràs, que necessites pel dia del part, parlarem del massatge perineal i del temut post-part.

 

A més a més, fomentarem el treball en equip, fent partícep a la parella de forma activa, ja que quan arribi el moment serà un pilar fonamental.