Perquè empoderar-se és el primer pas

Sessions de preparació a la maternitat, part i post-part per tu i la teva parella

Empoderament

 

El part és un moment únic i magic en la vida de la dona, però moltes ho viuen amb ports i molts dubtes. Una bona preparació física i mental és clau per l’arribada d’aquest moment tant esperat, amb el control del teu cos, empoderada i visquent cada moment al màxim.

 

Sabies que les dondes estem dissenyades per saber parir? Saps que tenir por front el part et pot bloquejar? Sabies que el moviment és clau en el moment del part? Saps l’efecte que fa la gravetat en el moment del part? 

Què aprendràs?

 

En aquestes sessions us ajudarem a formar-vos i ajudar-vos perquè sigueu les verdaderes protagonistes i realitzeu el vostre part somiat, ja sigui un part natural com una cessària programada per motius mèdics.

 

Tractarem totes les fases de l’embaràs des d’un punt de vista fisiològic, veurem que passa durant les setmanes de l’embaràs, que necessites pel dia del part, parlarem del massatge perineal i del temut post-part.

 

A més a més, fomentarem el treball en equip, fent partícep a la parella de forma activa, ja que quan arribi el moment serà un pilar fonamental. 

no et tallis, truca'ns i exposa'ns el teu cas. la carla i la fatima estaran encantades d'ajudar-te