Entrenaments grupals

Les classes consten d’exercicis de peses i funcionals, on buscarem els principals beneficis d’aumentar la força i massa muscular, augmentant la densitat òssia, millorant la salut cardiovascular, augmentant la resistència i energia.

Som especialites en reeducació funcional esportiva, en esportistes lesionats que necessiten recuperar-se o readaptar-se al seu esport, i finalment optimitzar el seu estat de forma per reincorporar-se en condicions a la pràctica habitual.

La prevenció la utilitzem com a eina per evitar lesions i haver de deixar l’activitat que tant ens agrada.

 

 

Per aconseguir-ho, suggerim entrenaments on determinem en cada cas quin material utilitzar, des de pes lliure o màquines isioinercials, passant per material funcional com pilotes, gomes, TRX…

A nivell exterior disposem d’una zona de 40m2 enjardinada, i una zona coberta de 20m2, on a part d’entrenar, ajudarem a millorar altres àmbits de la salut al connectar amb la naturalesa, i baixar els nivells d’estrès que portem al cos. Per tant, millorarem tant física com psicologicament. 

 

A nivell interior, disposem d’una sala específica d’entrenament de 10m2 amb tota la tecnologia actual, i una sala polivalent de 80m2.