Entrenaments personals

i readaptació

Aquest servei neix amb l’objectiu d’acompanyar els esportistes i no esportistes que volen millorar el seu estat de salut a través de l’exercici físic.

 

Oferim el servei tant de readaptació com d’entrenament personal, amb fisioterapeutes i entrenadors personals.

 

 

 

Creiem en l’entrenament personal o reduït, amb el control de totes les variables que poden fer possible l’assoliment dels teus objectius. Per aquest motiu fem una valoració inicial de cada persona per adequar el seu entrenament. Fer un entrenament amb una persona especialitzada et dóna un plus extra, perquè manté viva la motivació durant la realització de l’exercici per no caure en l’abandonament de l’exercici quan el cap ens falla.

Som especialites en reeducació funcional esportiva, en esportistes lesionats que necessiten recuperar-se o readaptar-se al seu esport, i finalment optimitzar el seu estat de forma per reincorporar-se en condicions a la pràctica habitual.

La prevenció la utilitzem com a eina per evitar lesions i haver de deixar l’activitat que tant ens agrada.

 

Per aconseguir-ho, suggerim entrenaments personals a mida on determinem en cada cas quin material utilitzar, des de pes lliure o màquines isioinercials, passant per material funcional com pilotes, gomes, TRX…

A nivell exterior disposem d’una zona de 40m2 enjardinada, i una zona coberta de 20m2, on a part d’entrenar, ajudarem a millorar altres àmbits de la salut al connectar amb la naturalesa, i baixar els nivells d’estrès que portem al cos. Per tant, millorarem tant física com psicologicament. 

 

A nivell interior, disposem d’una sala específica d’entrenament de 10m2 amb tota la tecnologia actual, i una sala polivalent de 80m2.