Fisioteràpia Esportiva

Les lesions és una de les majors pors dintre del món de l’esport. Per aquest motiu, hem creat un equip on l’esportista es senti cuidat per professionals qualificats, i el puguin ajudar en tots els àmbits.
 
Durant les sessions es fa una anàlisis individual de cada lesió i esportista, creant així un programa de recuperació especifíca segons les necessitats individuals.
 
Treballem la recuperació de les lesions des d’una fase inicial a la tornada a l’esport, marcant uns objectius i fases amb l’esportista, utilizant les nostres instal·lacions que es troben a un indret immillorable, on podem accedir a la muntanya en cas de necessitat, i en el medi aquàtic per les lesions que ho necessitin.

UNA TERÀPIA PER A CADA LESIÓ, I PER A CADA COS

Equip amb el que treballem:

Tecnologia d’última generació i utilizada per esportistes d’elit, que ens permet reparar teixits de manera natural per millorar la mobilitat i la reducció del dolor en les lesions musculoesquelétiques. 

L’ecografia musculoesquletica d’última generació ens proporciona imatges detallades a temps real permetent valorar les lesions i evaluar la progressió dels tractaments.

Dispositiu de pressoterapia, que utiliza aire comprimido per fer un massatge, activar la circulació de fluids i agilitzar la recuperació. L’objectiu és establir la recuperació com a part essencial en l’entrenament d’un esportista.

Dispositiu mèdic invasiu, que aplica microcorrents continues per accelerar el procés de recuperació dels teixits. És utilizada pel tractament de patologies centrades, especificament en el tendó i múscul.
Aparell a través de camps magnétics accelera la formació ossia, cicatritzacií i redueix la inflamació.

Dispositiu que integra terapia de fred i compresió. és ideal per tot tipis de lesions osteomusculars agudes i rehabilitació postoperatoria. Ajuda a reduir el dolor postoperatori, a baixar la inflamació i accelera el procés de recuperació. 
Espai de més de 60m2 dotat per realitzar recuperació i prevenció de lesions amb els nostres profesionals.