Fisioteràpia Esportiva

Les lesions és una de les majors pors dintre del món de l’esport. Per aquest motiu, hem creat un equip on l’esportista es senti cuidat per professionals qualificats, i el puguin ajudar en tots els àmbits.
 
Durant les sessions es fa una anàlisis individual de cada lesió i esportista, creant així un programa de recuperació especifíca segons les necessitats individuals.
 
Treballem la recuperació de les lesions des d’una fase inicial a la tornada a l’esport, marcant uns objectius i fases amb l’esportista, utilizant les nostres instal·lacions que es troben a un indret immillorable, on podem accedir a la muntanya en cas de necessitat, i en el medi aquàtic per les lesions que ho necessitin.

Equip amb el que treballem:

La diatèrmia és un efecte condensador produït per un sistema electromagnètic de transferència elèctrica capacitativa i resistiva, que consisteix en l’activació fisiològica des de l’interior del teixit mitjançant dues accions fonamentals: el reequilibri i la regeneració. No s’ha de confondre la diatèrmia amb la termoteràpia clàssica i convencional, com són els infraroigs o el microones, que calenten els teixits superficialment. La diatèrmia la podem definir com la penetració regulada de temperatura en el teixit.

Sistema d’ultrasò que ens facilita la detecció del diagnòstic a temps real i la programació del tractament més efectiu a seguir.

Utilitza aire comprimit per fer un massatge, activar la circulació de fluids i agilitzar la recuperació amb el programa de pulsos patentat. L’objectiu és establir la recuperació com a part essencial en l’entrenament d’un esportista.

Aparell d’estimulació elèctrica de biofeedback per la reprogramació neuromuscular. Ens permet tractar dolors, inflamacions, edemes, amiotròfia…

És una técnica invasiva que utilitza microcorrents amb una aplicació indolora pel pacient. És utilizada pel tractament de patologies centrades, especificament en el tendó i múscul.

És una estimulació elèctrica a través d’una agulla, amb una guía ecogràfica, a la proximitat del nervi perifèric, on es connecta a un dispositiu elèctric de corrents.

És una estimulació transcraneal per una corrent directa, que aplica una corrent galvanica de baixa intensitat amb l’objectiu d’estimular areas específiques del cervell.