Preguntes i respostes

Activitats terapèutiques grupals

No realitzem una «MATRÍCULA» com a tal. Abans d’entrar a grups realitzem una sessió individual d’una hora.

 

Aquesta sessió es porta a terme a la sala de Pilates Màquines, i podem valorar les patologies i en l’estat en que es troba la persona, per tal d’aconsellar-la en quin horari encaixa més segons les seves necessitats.

Consultar directament la disponibilitat que hi ha als grups

Hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament de 4 sessions de qualsevol modalitat, i autogestionar-ho mitjançant l’aplicació. L’abonament té una data de caducitat de 3 mesos i es pot utilitzar com vulguis.

 

Exemple: pots no venir durant dues setmanes, i la següent setmana venir dos dies.

Hi ha dues opcions:

 

1 · Cancel·lar les sessions que no puguis venir durant aquells dies i recuperar-les més endavant (durant els 3 següents mesos). La mensualitat s’haurà d’abonar de manera normal.

 

2· Notificar-nos que aquell mes no podràs assistir, i per tant, no pagaràs la mensualitat. En aquest cas, es perd la plaça reservada i altres persones la poden agafar.

Les quotes seran mensuals, i s’han d’abonar a recepció en efectiu o targeta bancària, abans del dia 20 de cada mes.

 

Pots fer un bizum també al nostre telèfon, el 616.490.561.

 

En cas de no realitzar l’abonament, es rebrà un avís. En cas de no fer-la efectiva, cursarem la baixa del grup i la plaça quedarà lliure. En cas d’avisar durant el mes que no se segueix amb l’activitat, es farà la part proporcional del mes en curs.

Durant el mes d’Agost no hi haurà classes amb normalitat, per tant, no hi haurà mensualitat. Les classes que es realitzen al mes d’Agost seran en horaris reduïts, i la persona podrà escollir si vol venir o no. També es poden recuperar classes pendents.