La pell des d’una mirada holística

El taller

 

És un taller teòric-pràctic on aprendràs abordar la teva pell d’una manera integrativa. T’ensenyarem a cuidar la teva pell tant per dins com per fora, perquè puguis aplicar-ho des de el primer minut a casa.

Què aprendràs?

 

En el programa, hi hauran tres ponents:

 

  • Meritxell Martinez, infermera i gestora d’imatge corporal. Ens parlarà de com és la pell, per entendre que hi ha i com afecten els productes que li apliquem. Distingir quins tipus de pell hi ha i saber quina pell tenim
    cadascú. La classificació segons el fototipus que utilitzen els professionals de la salut per distingir quina pell tenim. L’envelliment de la pell i la protecció solar. Quines rutines hi ha i principis actius que podem utilitzar segons les nostres pells.

 

  • Núria Mompó, psiconeuroimmunologa i odontòleg. Ens parlarà de la relació intestí-microbiota-pell i la relació sistema nerviós-pell. De les patologies més freqüents a la pell i com abordar-les. Alimentació que ens perjudica i afavoreix a la pell, i suplements que ens poden ajudar. Aliments i suplements antiaging.

 

  • Deborah Martínez, fisioterapeuta, tècnica superior d’estètica i professora de ioga. Realitzarem la part pràctica de ioga facial treballant boca, mandíbula, coll, front, ulls i pomuls. L’objectiu de la pràctica és ensenyar-vos a tenir una expressió més relaxada de la musculatura, per així tenir una millor cura i atenció cap a la nostre pell i el nostre gest. La sessió l’acabarem amb una relaxació guiada, sentada o estirada al terra, per relaxar el nostre sistema nerviós.
truca'ns si necessites més informació!