Fisioteràpia Pediàtrica

Gràcies a la fisioteràpia pediàtrica treballem aquells problemes que hi ha durant el part, complicacions a les cesàries, o per l’ús de material instrumental, així com tots aquells problemes que es puguin ocasionar durant el seu creixement.

CUIDEM DELS MÉS PETITS DE LA CASA

Les patologies més freqüents que trobem són:

Ajudar al tractament de tots aquells processos respiratoris que pateixen els nadons i els nens, ensenyar els pares al maneig d’aquestes patologies de manera domiciliaria, reduir recaigudes i ajudar a disminuir l’ús de la medicació, tot amb ténciques molt respectuoses pel nadó i els seus ritmes. 

Ajudem al tractament de les necessitats transitories o permanents que presenten els nens, amb un transtorn de desenvolupument, o que tenen risc de patir-lo. 

Amb la fisioteràpia i la osteopatia podem ajudar a resoldre aquests problemes i ensenyar pautes a com realitzar un maneig a casa.

Ajudar al tractament de les deformitats craneals i acompanyar els pares en el seu maneig per tal de que les sessions siguin el màxim eficaces possibles, per fer un treball en equip i el nadó sigui el guanyador. 

Tens dubtes de quin porteig és el millor, o no saps com col·locar el nadó? Et podem ajudar abans o després del part en aquest mar de dubtes que entren quan es tracta del porteig i dels seus beneficis.