Fisioteràpia Pediàtrica

Gràcies a la fisioteràpia pediàtrica treballem aquells problemes que hi ha durant el part, complicacions a les cesàries, o per l’ús de material instrumental, així com tots aquells problemes que es puguin ocasionar durant el seu creixement.

Les patologies més freqüents que trobem són:

Ajudar al tractament de tots aquells processos respiratoris que pateixen els nadons i els nens, ensenyar els pares al maneig d’aquestes patologies de manera domiciliaria, reduir recaigudes i ajudar a disminuir l’ús de la medicació, tot amb ténciques molt respectuoses pel nadó i els seus ritmes. 

Ajudem al tractament de les necessitats transitories o permanents que presenten els nens, amb un transtorn de desenvolupument, o que tenen risc de patir-lo. 

Amb la fisioteràpia i la osteopatia podem ajudar a resoldre aquests problemes i ensenyar pautes a com realitzar un maneig a casa.

Ajudar al tractament de les deformitats craneals i acompanyar els pares en el seu maneig per tal de que les sessions siguin el màxim eficaces possibles, per fer un treball en equip i el nadó sigui el guanyador. 

Tens dubtes de quin porteig és el millor, o no saps com col·locar el nadó? Et podem ajudar abans o després del part en aquest mar de dubtes que entren quan es tracta del porteig i dels seus beneficis.