Pilates Grupal

El Pilates és un sistema de condicionament físic i mental que ens ajuda a millorar la nostra força física, flexibilitat, i coordinació, així com reduir l’estrès, millorar la concentració mental, i fomentar un increment de la sensació de benestar. La filosofia del mètode són la respiració, concentració, control, precisió, fluïdesa de moviment, alineació, i elongació del cos.

 

Els resultats més importants en l’àmbit corporal són a nivell múscul-esquelètics, i consisteixen en:

 

    • ​Reforçar i tonificar la musculatura
    • Millorar la postura
    • Aportar flexibilitat i estabilitat articular corporal
    • Millorar la concentració mental sobre els moviments corporals
    • Crear una figura corporal més definida i estilitzada​

El mètode va destinat a tot tipus de persones que vulguin millorar el seu cos i la seva ment, sense importar l’edat, la condició física, el sexe, les habilitats o el nivell. Des de persones que no han realitzat cap exercici físic, com per aquell esportista d’elit que vol millorar o perfeccionar el moviment. Els més beneficiats del mètode són aquells que tenen problemes posturals o dolors d’esquena.

 

Les sessions es realitzen en grups reduïts. Abans d’entrar a les sessions grupals, es realitza una primera sessió individual on es valora l’estat del pacient i les seves patologies, alhora que es realitza una pràctica de pilates per tal d’adquirir els coneixements bàsics que es duen a terme durant les sessions.

L'EQUIP DEL CENTRE DE FISIOTERÀPIA CSA ESTÀ A LA TEVA DISPOSICIÓ PEL QUE NECESSITIS