Post-part

Us acompanyem des del moment del part, amb diferents opcions segons cada cas:

 

  • Valoració post-part: Sessió on les fisioterapeutes valoren l’estat general de la dona passada la quarantena, realitzant una història clínica molt detallada i fent una exploració per determinar quin és el tractament més adequat pel pacient. En la valoració es mira que no hi hagi diàstasis abdominal, l’estat de la cicatriu, si hi ha dolor pèlvic, prolapses, incontinència urinària, de gasos o fecal, i si hi ha aires vaginals.

 

  • Recuperació del sòl pelvià: Consta de 6 sessions, que inclou la sessió de valoració i 5 sessions de recuperació del post-part. En aquestes sessions es treballarà la recuperació del sòl pèlvic, adaptant-la a cada cas.
  • Recuperació de diàstasis: Consta de 6 sessions, on realitzarem un estudi ecogràfic, examinarem la postura de la pacient i valorarem quina consciència hi ha abdomino-pèlvica. A les següents sessions treballarem amb els objectius marcats, i adjuntarem documents gràfics per treballar també a casa amb material del mètode 5P (el tronc propioceptiu i el winner flow). A més a més, també treballarem amb la diatèrmia Medestec®, aportant-nos un benefici extra en la producció de col·lagen i elastina, millorant la hidratació i nutrició del teixit, i augmentant la circulació limfàtica.

 

  • Recuperació estètica: Sessions de 2 hores de durada, on utilitzarem la diatèrmia Medestec®️ per fer drenatge, i buscarem un efecte vasodilatador per activar la circulació sanguinea que farà una nutrició i revitalització cel.lular, millorant la tonicitat i elasticitat de la pell disminuint el greix. A més, utilitzarem la pressoteràpia Normatec®️ per fer un drenatge venós, i la Phenix®️ per realitzar treballs de lipoescultura, tot en un ambient relaxat i còmode.
NO ET TALLIS, TRUCA'NS I EXPOSA'NS EL TEU CAS. LA CARLA I LA FATIMA ESTARAN ENCANTADES D'AJUDAR-TE