Postpart

Us acompanyem des del moment del part, amb diferents opcions segons cada cas:

Valoració postpart

 

Sessió on les fisioterapeutes valoren l’estat general de la dona passada la quarantena, realitzant una història clínica molt detallada i fent una exploració per determinar quin és el tractament més adequat pel pacient. En la valoració es mira que no hi hagi diàstasis abdominal, l’estat de la cicatriu, si hi ha dolor pèlvic, prolapses, incontinència urinària, de gasos o fecal, i si hi ha aires vaginals.

 

Recuperació del sòl pelvià i diàstasis abdominal

 

Es treballarà per recuperar la funcionalitat de la musculatura i que la dona torni a tenir l’activitat que tenia abans del part. En aquestes sessions és molt important el compromís que tingui la pacient, ja que és un treball d’equip on serà molt important tot aquell treball realitzat a casa. Nosaltres t’ensenyem el camí i tu ets la que marques les teves metes.

Ens ajudarem d’ecografia, de models anatòmics per entendre bé que és el que li està passant al nostre cos, diatermia pel treball d’hipertonies, hipotionies i cicatrius, tant de cesàries com d’episiotomies, treball de terapia manual i treball amb corrents o biofeedback per treballar aquella musculatura que ha quedat atrofiada després del part. 

Recuperació estètica

 

Sabem que després del part el nostre cos ha canviat totalment, i a vegades això ens pot afectar a nivell psicològic. Per aquest motiu, hem creat un apartat on ajudar la mare a veure’s com abans. Amb les mans d’una fisioterapeuta especialista en estètica, farem un diagnostic de la pell i t’assessorarem de quin és el millor tractament a seguir. Treballem amb diatermia, maderoterapia, drenatges limfàtics, carboxiterapia, microneedling, entre d’altres. Si estàs fent lactancia no et preocupis, ho tenim en compte i la nostre professional t’aconsellarà de quins son els tractaments a seguir i quins has d’esperar per acabar la lactancia i no interferir-la.