Teràpia manual per embarassades

Classes impartides per fisioterapeutes amb una àmplia experiència en aquesta especialitat

Fisioteràpia i Osteopatia

 

Aquests canvis pot ser que produeixin certs dolors, o que el cos no s’estigui adaptant bé. Per aquest motiu, podem ajudar-te tant a prevenir com a curar les lesions que et puguin ocórrer.

Fisioteràpia del Sòl pelvià

 

Durant l’embaràs pot ser que hi hagi algun problema tant d’incontinència, com de dolors pèlvics, alguna disfunció sexual, etc.

 

Per aquest motiu, les nostres professionals del sòl pelvià et poden ajudar a solucionar aquests problemes durant aquesta etapa i la futura que vindrà.

 

Drenatge limfàtic

 

És un mètode de massatge que consisteix en maniobres manuals que estimulen la circulació i afavoreixen l’eliminació de líquids que reten l’embarassada.

 

El seu objectiu és:
– Reduir i alleugerar la sensació de pesadesa de les cames.
– Activar i millorar la circulació sanguínia, millorant també l’aspecte de la pell.
– Eliminar toxines i reforçar el sistema immunològic.
– Relaxar el cos i la ment.

 

Massatge Perineal

 

El massatge perineal és una tècnica que s’utilitza per preparar el periné de la futura mare pel moment del part. Es recomana realitzar el massatge a partir de la setmana 32-34 de gestació.

 

En aquest cas, pots triar una de les dues opcions, o bé les dues:

 

Massatge perineal com a sessions, on la durem a terme setmanalment a partir de la setmana 32.

La sessió consisteix a fer al massatge perineal i mobilització de la pelvis per afavorir el moviment tant de dilatació i l’expulsiu. A partir de la setmana 37, podrem treballar amb l’EPI-NO per ensenyar el treball de l’expulsiu.


Massatge perineal amb parella, on la durem a terme a la setmana 32-33. Farem una sessió on us ensenyem amb la parella els objectius i el procés del massatge perineal per tal que el pugueu fer a casa.

 

 

no et tallis, truca'ns i exposa'ns el teu cas. la carla i la fatima estaran encantades d'ajudar-te