Tractaments corporals

Descobreix tots els beneficis que poden aportar-te les nostres teràpies manuals.

Maderoterapia

 

És un tractament per majors de 18 anys, per tot tipus de pell. Es realitza amb uns productes de fusta dissenyats per aplicar un intens massatge, que aconsegueixen combatre la cel·lulitis, drenar, i reduir la silueta.

 

També el podem utilitzar per reforçar l’estructura interna de la pell, amb actius que cooperen sinergicament, millorant la comunicació i cohesió dermo-epidèrmica per combatre la flaccidès.

 

Microneedling

 

És un tractament mínimament invasiu amb l’objectiu de millorar la qualitat de la pell, estimulant la producció de col·lagen i permetent que els actius penetrin d’una manera més profunda.

 

Ens aporta un benefici extra en abdòmens post-parts, per ajudar a la regeneració cel·lular i reafirmació de la pell, en ajudar a les cicatrius a tenir un millor aspecte, en flaccidès abdominal, en problemes de cel·lulitis localitzada, entre d’altres.

 

És un tractament per majors de 25 anys, per tota mena de pells.
Treballem amb biològics d’alta qualitat de la marca ‘Utsukusy’. Utilitzem silici orgànic i concentració de L-Caritina.

Carboxiterapia

 

És un tractament que utiliza el gas carbònic.

 

Primer s’aplica amb el microneedling una solució.
Després apliquem un vel que allibera el gas. Una vegada realitzat el procés, s’aplica un massatge amb una crema específica.

 

S’aplica per eliminar cel·lulitis de forma localitzada, estries, grassa, i flaccidès localitzada.

 

Diatèrmia

 

És un tractament molt agradable, per la seva calor profunda.

 

Gràcies a l’energia transmesa convertida amb temperatura, ajuda a dissoldre grassa i cel·lulitis, aconseguint uns resultats òptims visibles des de la primera aplicació, ja que el seu efecte inmediat es pot veure a l’aparença de la pell, combatint gradualment la flaccidès, cel·lulitis, i adipositats.


Ens ajuda a la reafirmació de pits, braços, abdòmens i glutis. També ens aporta un plus extra al drenatge.

 

Drenatge limfàtic

 

És un massatge molt superficial en el que, mitjançant unes determinades tècniques manuals, preten actuar sobre la circulació més superficial del cos, la limfa.

 

Esta indicada per edemes, i en el post-operatori immediat de cirurgia estètica.
És especialment indicat desprès de cirurgia, ja que durant la mateixa es fan malve els vasos limfàtics (laceració o compressió) i en conseqüència, es desenvolupa un edema.

 

Mitjançant el drenatge limfàtic és poden eliminar els líquids excedents, disminuir el dolor, la sensibilitat cutànea i el malestar general.