Tractaments facials

deixa’t aconsellar pels nostres professionals quin és el tractament que més li convé a la teva pell.

Peeling químic

 

És un peeling que penetra a la epidermis (la primera capa de la pell).

El seu objectiu és fer desapareixer arrugues petites, pells que presentin un envelliment facial per la sobreexposició
solar, taques, acné, flaccidès facial, estries, cicatrius, porus oberts, etc.

 

És un tractament per persones majors de 18 anys, i es pot realitzar a tot tipus de pell, ja que s’adapta l’àcid utilitzat segons cada pell.

 

El tractament consisteix en l’aplicació d’un àcid per realitzar una regeneració de les capes destruides i deixant-la més lluminosa, uniforme i elàstica.

Microneedling

 

És un tractament mínimament invasiu amb l’objectiu de millorar la qualitat de la pell, estimulant la producció de col·lagen i permetent que els actius penetrin d’una manera més profunda.

 

La nostra professional t’aconsellarà quines necessitats té la teva pell, i quin és el biològic que necessites. És un tractament per majors de 25 anys i per tota mena de pells.

Treballem amb biològics d’alta qualitat de la marca ‘Utsukusy’, còctels despigmentats de col·lagen, reafirmants, ‘eye lift’, àcid hialuronic, blood dragon, entre d’altres.

 

També podem utilizar el «plasma skin», un tractament que busquem rejovenir la pell amb factors de creixement epidermin, similar al dels humans. Aquesta solució és dissenyada per la
regeneració cel·lular, enfortir l’estructura del teixit conjuntiu, i millorar la qualitat i la textura de
la pell.

Diatermia

 

És un tractament molt agradable, per la seva calor profunda. Aporta des de la primera sessió un efecte de reposicionament muscular, un increment de la lluminositat i de la qualitat de la pell.

 

El mètode Medestec rejoveneix la cara produint l’efecte d’un lifting generat per l’oxigenació de la pell i eliminació de bosses i ulleres d’una forma no invasiva. A més, redueix la flaccidès, les arrugues i les cicatrius.

Maderoterapia

 

És un tractament per majors de 25 anys, per tot tipus de pell, 100% natural d’acció anti-edat global, que combina múltiples categories terapèutiques, corretgint les arrugues i luines d’expressió, flaccidès i doble mentó.

 

Fa un efecte lifting, millora la hidratació natural de la pell, disminueix la pèrdua transpidèrmica de l’aigua, millora l’elasticitat, deixa una pell més suau, ajuda a disminuir les linies fines i les arrugues.